Rezultati izpitnega roka


Gostinstvo in turizem-redni-Bled

  • Študijsko leto: 2020/2021
  • Predmet: Osnove kuharstva
  • Predavatelj: Jože Zalar, mag.turiz.
  • Vrsta roka: Drugi redni (14005)
  • Datum roka: 22. 1. 2021
  • Datum zapisnika: 22. 1. 2021

  • Prikazani so rezultati vseh študentov, ki so bili prijavljeni na izpitni rok.

    Vpisna številka1.delna ocena2.delna ocena3.delna ocenaVajeSem. nalogaPisna ocenaUstna ocenaKončna ocena
    11080241505 - - - 9 10 - 6 8
    11080241507 - - - 8 9 - 5 5
    11080241511 - - - - 8 - 10 9
    11080241513 - - - - 10 - 7 9
    11080241515 - - - - 8 - 9 9
    11080241517 - - - - 9 - 7 8
    11080241521 - - - - 8 - 6 7
    11080241523 - - - - 10 - 10 10
    11080241524 - - - - 10 - 7 9
    11080241526 - - - - 10 - 7 9
    11080241527 - - - - 10 - 10 10
    11080241530 - - - - 10 - 9 10
    11080241532 - - - - 10 - 10 10
    11080241535 - - - - 9 - 7 8
    11080241536 - - - - 9 - 8 9
    11080241539 - - - - 10 - 10 10
    11080241544 - - - - 10 - 7 9
    11080241547 - - - - 9 - 9 9
    11080241550 - - - - 10 - 9 10
    11080241553 - - - - 10 - 7 9
    11080241555 - - - - 9 - 7 8
    11080241557 - - - - 9 - 7 8
    11080241560 - - - - 9 - 7 8
    11080241562 - - - - - - - -
    11080241568 - - - - 10 - 8 9
    11080241570 - - - - 10 - 8 9
    11080241572 - - - - 9 - 9 9
    11080241578 - - - - 10 - 8 9