Rezultati izpitnega roka


Gostinstvo in turizem-redni-Bled

  • Študijsko leto: 2020/2021
  • Predmet: Osnove gastronomije
  • Predavatelj: Tatjana Šubic, univ.dipl.inž.živ.tehnol
  • Vrsta roka: Tretji redni (14080)
  • Datum roka: 1. 6. 2021
  • Datum zapisnika: 7. 6. 2021

  • Prikazani so rezultati vseh študentov, ki so bili prijavljeni na izpitni rok.

    Vpisna številka1.delna ocena2.delna ocena3.delna ocenaVajeSem. nalogaPisna ocenaUstna ocenaKončna ocena
    11080241505 - - - - - - - 6
    11080241506 - - - - - - - 6
    11080241521 - - - - - - - 6
    11080241529 - - - - - - - 6
    11080241544 - - - - - - - 6
    11080241557 - - - - - - - 8